Visie - Studio Florum
arrow_drop_up arrow_drop_down

Studio Florum - Visie

Hoe wij iedere tuin benaderen en keer op keer onze klanten kunnen verrassen...

Een nieuwe tuin inrichten of een bestaande tuin renoveren. Waar begin je in godsnaam? Ik kan me goed voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet als je zonder enige vorm van kennis of ervaring keuzes moet gaan maken in alle mogelijkheden die we vandaag de dag voor handen hebben.


En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vormgeving. Het verzamelen van mooie plaatjes gaat ons goed af. Maar hoe zorg je ervoor dat we een eenheid krijgen tussen alle wensen en mooie ideeën? 


Geen zorgen. Je bent absoluut niet de enige die het als een grote uitdaging ziet om de tuin aan te pakken. Sterker nog. Ik ken een heleboel professionals die worstelen met deze uitdaging omdat er geen universele oplossing is. Iedere situatie is uniek en wensenlijst zijn altijd persoonlijk. Maar in de afgelopen 10 jaar heb ik 1 ding die onze klanten gemeen hebben en die steevast in de top 3 van hun wensenlijst staat.

- Tuinontwerpers en Adviseurs -

Stefan Jaspers

Tuinontwerper en adviseur

Mark ter Hofte

Tuinontwerper en adviseur

Sander Withagen

Tuinontwerper en adviseur

Fred Vermeij

Inspirator en adviseur

Peter Mecklenfeld

Inspirator en adviseur

Arjan Schuurman

Adviseur en werkvoorbereider

Moderne tuinen zijn een verlengstuk van binnen naar buiten...

Optimaal gebruiksgemak

Praktische dingen worden praktisch benaderd en opgelost.

Voor het hele gezin

Sfeervol, gebruiksvriendelijk en veilig voor het hele gezin.

Onderhoudsvriendelijk

Geen trendy producten maar degelijke elementen die zorgen voor jarenlang tuinplezier. 

Stijlvol buitenleven

Meer tijd om te genieten van de tuin door slimme oplossingen.

Tijdloos design

Binnen en buiten met elkaar verbinden waardoor je vaker en langer buiten kunt en wilt zijn.

Budget verantwoord

Het maximaal haalbare binnen een vastgesteld budget. Transparantie is de sleutel.

Waarom klanten voor ons kiezen...

Klanten van Studio Florum hebben 1 ding gemeen. Ze willen allemaal zo min mogelijk onderhoud in de tuin en willen er zo vaak en zolang als mogelijk is gebruik van kunnen maken. 


En dat is waar wij sterk in zijn.


Mooie tuinen kun je alleen maar ontwerpen en aanleggen als je beschikt over een gezonde verhouding tussen creatieve ontwerpers, vakbekwame hoveniers, mooie materialen en een duidelijke visie.


Bij Studio Florum verbinden we de leefomgeving van binnen met buiten. De tuin wordt een verlengstuk van de woning en wordt omgetoverd tot een bijzondere plek waar je heerlijk tot rust kunt komen en volledig kunt ontspannen in een prachtige groene omgeving.

Kenmerken

Het lijnenspel in het tuinontwerp van een moderne tuin is wel degelijk belangrijk. Maar er zijn geen regels of deze lijnen nu recht, rond of organisch moeten zijn. Het gaat om de gedachtegang daarachter. De stijl (uiterlijk) van het tuinontwerp moet passen bij de levensstijl, smaak en de stijl van de woning en de inrichting daarvan. Kort samengevat draait het in de moderne tuin om 3 dingen:

  • Plezier & Geluk
  • Gebruiksgemak
  • Beleving

Deze 2 keuzes maken onze klanten:

Ieder project is uniek. Het grote geheim om keer op keer onze klanten te verrassen heeft met name te maken met persoonlijke aandacht. En dat bieden wij aan op 2 manieren. Op welke manier kunnen we jou het best helpen?
Cookie erbij?