arrow_drop_up arrow_drop_down

Ontmoet Tuinontwerpers uit de regio!

 Maak kennis met onze tuinontwerp filosofie en werkwijze 

Eigentijds tuinontwerpbureau voor kleine en grote tuinen door experts en specialisten...

Studio Florum is het ontwerpbureau voor eigentijdse tuinen. Wij combineren vakkennis, praktijkervaring en creativiteit en weten onze klanten telkens weer te verrassen met prachtige tuinontwerpen. In onze visie draait het om geluk, plezier, gebruiksgemak en beleving. Tuinen worden praktisch ingericht met sfeervolle elementen die weinig onderhoud vergen. Mede door passie en excellente plantenkennis van onze experts zijn wij in staat om groene tuinen te ontwerpen die zelfs onderhoudsvriendelijker zijn dan wanneer sierbestrating de overhand heeft. Bij Studio Florum presenteren we onze tuinontwerpen met de meest moderne 3D technieken en kunnen jullie een rondleiding geven door de nieuwe tuin al voor dat de tuin daadwerkelijk is aangelegd. Maak kennis met de ontwerpers van Studio Florum en download gratis ons inspiratiemagazine.

  • Regionale ontwerpers met een persoonlijke aanpak
  • Onderhoudsvriendelijke tuinen met groen
  • Tijdloze ontwerpen met duurzame oplossingen
  • 100% uniek ontwerp-boek in 2D of 3D
  • Ruim 10 jaar ervaring 
  • 600+ tuinen ontworpen
  • 9.0 gemiddelde klantbeoordeling
Peter Mecklenfeld en zijn team hebben voor ons privé en bij ons kantoor een tuin ontworpen en aangelegd. Een waardevol advies was het om de basis voor de tuinen al bij de bouwplannen voor onze panden te betrekken. Daarbij is uitstekend rekening gehouden met onze wensen en ideeën. Het ontwerp en de uiteindelijke tuinen sluiten perfect aan bij onze woning en kantoor qua inrichting, indeling en beplanting. We noemen het geheel innovatief, creatief, ambachtelijk en functioneel. We zijn uiterst tevreden.
Fam. van't Slot
In de zomer 2014 zijn wij met Peter Mecklenfeld in contact gekomen voor de aanleg van onze tuin. De eerste kennismaking gaf direct vertrouwen. Met Peter is het prettig communiceren, hij is open en duidelijk en luistert goed naar de klant. Hij staat voor zijn werk, levert kwaliteit en probeert het beste uit het ontwerpplan te halen. Wij hadden in aanvang al een idee hoe onze tuin zou kunnen worden, echter Peter kwam met een heel verfrissend nieuw plan.
Fam. Klarenbeek

Ontwerpen met Studio Florum

Een nieuwe tuin inrichten of een bestaande tuin renoveren. Maar waar begin je? Ik kan me goed voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet als je zonder enige vorm van kennis of ervaring keuzes moet gaan maken in alle mogelijkheden die we vandaag de dag voor handen hebben.


En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vormgeving. Het verzamelen van mooie plaatjes gaat ons goed af. Maar hoe zorg je ervoor dat we een eenheid krijgen tussen alle wensen en mooie ideeën? 


Geen zorgen. Je bent absoluut niet de enige die het als een grote uitdaging ziet om de tuin aan te pakken. Sterker nog. Ik ken een heleboel professionals die worstelen met deze uitdaging omdat er geen universele oplossing is. Iedere situatie is uniek en wensenlijst zijn altijd persoonlijk. Maar in de afgelopen 10 jaar heb ik 1 ding die onze klanten gemeen hebben en die steevast in de top 3 van hun wensenlijst staat.

Tuinontwerpers & Adviseurs 

Stefan Jaspers

Tuinontwerper en adviseur

Mark ter Hofte

Tuinontwerper en adviseur

Sander Withagen

Tuinontwerper en adviseur

Fred Vermeij

Inspirator en adviseur

Peter Mecklenfeld

Inspirator en adviseur

Arjan Schuurman

Adviseur en werkvoorbereider

''Eigentijdse tuinen zijn een verlengstuk
van binnen naar buiten...''

We hebben 4 jaar geleden onze volledige tuin inclusief overkapping laten aanleggen. Dit jaar hebben we de wanden van de overkapping ook volledig laten betimmeren. Het resultaat mag er wederom zijn en we zijn erg tevreden. Door het nette werk zijn er in onze kennissenkring nog 3 nieuwe tuinen aangelegd.
Fam. Kubsch
Zo creatief en tot in detail uitgewerkt. Wij hebben een tuinontwerp laten maken. We waren erg verrast. Zo creatief en tot in detail uitgewerkt. Helemaal geweldig. Ben benieuwd naar het eindresultaat.
Wendy van Telgen
Vanaf het eerste contact duidelijk en correct! Afspraken worden nagekomen, allemaal mannen met hart voor 'hun' specialiteit en die je het gevoel geven dat ze het helemaal naar je zin willen maken. Prettig in de communicatie en omgang. De stijl van Mecklenfeld sloot naadloos aan bij onze wensen en maakt dat wij nu geen 'standaard' tuin hebben, maar één waar veel mensen om ons heen enthousiast op reageren!
Marcel en Mariska

Bekijk diensten en pakketten!

Cookie erbij?